FELICITĂRI !

Ai obținut următorul rezultat

 

Cum să-ți influențezi partenerul ?

Cum să vorbești cu partenerul tău pe limba lui ?

Dincolo de modul de influențare a partenerului și cum să vorbești pe limba lui, în paginile următoare vom acoperi și o descriere a partenerului tău, astfel încât să obții o imagine mai clară despre care sunt calitățile cheie ale sale, pe ce se concentrează, motivația și temerile. Acest lucru îți va oferi un avantaj în anticiparea și pregătirea pentru discuții care duc la rezultatul dorit de tine.

 

 Cunoașterea acestui lucru va conduce la mai puțin stres și la o relație armonioasă în timp ce îl influențezi.
 
Dacă te apropii de un leu înfometat în același mod în care te apropii de un cățeluș drăguț ai putea fi rănit. La fel se întâmplă și cu oamenii. Când abordăm oamenii într-un mod greșit, mesajul nu ajunge la ei. Când abordăm oamenii așa cum trebuie abordați – adică pe limba lor, aceștia devin atenți, sunt deschiși și ne putem conecta cu ei.
 
Să începem cu descrierea partenerului tău pentru a-l înțelege mai profund.
 
Partenerul tău are o minte analitică ascuțită și se folosește de ea pentru a obține informațiile necesare pentru a face lucrurile bine din prima și de fiecare dată. Se gândește unde ar putea merge ceva greșit și remediază înainte să se întâmple. Este foarte calculat.
Cred că ai văzut deja că știe toate cărțile de instalare la obiectele din casă și nu face nimic până nu are toate detaliile. Se simte foarte bine printre cifre și sarcini, ca un adevărat introvert.
Puncte forte:
 • Gândire analitică
 • Organizat
 • Calculat
 • Creativ
 • Centrat pe calitate
Îi place să se gândească înainte de a vorbi și știe despre ce vorbește înainte de a face. Va duce orice sarcină până la capăt. Te bazezi pe el pentru asta.
Dacă vrei schimbări pe parcurs, e bine să te aștepți la o mulțime de întrebări: vrea să înțeleagă pe deplin, astfel încât să poată planifica din timp și să evite neprevăzutul.
Standardele sunt importante pentru el și îi cântărește și pe alții după aceste standarde. Un standard cheie este integritatea. Dacă își ia un angajament, va muta cerul și pământul pentru a-l păstra și se așteaptă la fel și de la ceilalți.
Este perfecționist. Uneori poate fi paralizat de frica de a nu greși, până la punctul în care refuză să acționeze dacă este un risc să nu reușească.
Uneori relaționează foarte greu. Când este stresat, tinde spre ceartă sau critică ca strategie defensivă.
Ce nu îi place: 
 • Eșec, frica de a nu greși 
 • Criticile 
Acum, că am acoperit o descriere mai largă a partenerului tău, să vedem cum să vorbești cu el pe limba lui pentru a-l influența și pentru a obține acordul/aprobarea acestuia.
 • Fii practic și concret. Preferă să primească informații care să îi ofere suficiente detalii. Cere-i părerea de expert și colaborați pentru a rezolva problemele care necesită analiză. Nu-i întreba pe alții înaintea lui.
 • Acordă-i timp înainte de a cere o decizie. Nu te enerva și discută într-un ritm lent
 • Fii pregătit cu răspunsuri la tot ce vrei, de ce vrei, cum vrei, când vrei și orice alte variante similare. Nu îl aburi: să știi bine despre ce vorbești
Cum Comunici cu el:
Dacă aș fi în locul tău, așa aș vorbi cu partenerul tău:
„Uite, am pe hârtie toate detaliile și m-am gândit la câteva variante posibile astfel încât să nu fie nici un risc de eșec. Sunt la dispoziția ta și cu alte răspunsuri după ce îți faci o părere exactă, astfel încât să luăm decizia corectă până luna viitoare. Orice sugestie a ta este binevenită.”  Îi place să CONTEZE părerea lui !
Fie că discutăm despre viața personală sau despre viața profesională, creșterea și transformarea încep cu noi. Pentru a ajunge la destinație, trebuie să îți cunoști punctul de plecare și crede-mă, Raportul de personalitate DISC te ajută să faci acest lucru ca nici un alt instrument. Te ajută să te cunoști pe tine însuți, să îi cunoști pe ceilalți și să înțelegi modul în care te poți alinia cel mai bine cu ei.
 
Lasă-mă să îți spun puțin despre acest raport și cum te poate ajuta să realizezi ceea ce dorești mai repede decât pe cont propriu.
 
Raportul de personalitate DISC este un profil de 30 de pagini, cu o descriere despre tine mai bună decât ar putea face mama ta. 
Pe lângă faptul că afli combinația exactă între Dominant, Influent, Statornic sau Conștiincios, vei găsi și:
 • 3 grafice care arată: – cum te percep alții – MASCA, cum reacționezi la stres – NUCLEUL și modul în care te percepi pe tine însuți – OGLINDA;
 • descrierea stilului tău comportamental;
 • descrierea stilului tău de comunicare;
 • stilul de comunicare al celorlalți și cum să te conectezi cu ei pe baza stilului tău și al lor;
 • înțelegi cum iau oamenii decizii în funcție de tipul lor de personalitate;
 • punctele tale forte în 7 domenii cheie de influență, creație, relaționare … etc.
Din zeci de oameni cu care am lucrat, fiecare dintre ei mi-a făcut o listă lungă cu beneficii și cum i-a ajutat aflarea propriului stil de personalitate în stabilirea sau îmbunătățirea relațiilor personale sau profesionale:
 
„Am claritate în direcția mea și un plan de acțiune pentru a ajunge unde mi-am propus.”- mi-a zis cineva.
 
Unde ai fi peste 1 an dacă ai avea claritate despre stilurile comportamentale ale altor persoane și dacă ai ști să comunici cu fiecare pe limba lui? Cum ar arăta viața ta personală și profesională? Cât de diferită?
 
Și unde ai fi dacă nu ai face aceste lucruri? Unde ai fi dacă ai rămâne la același nivel de conștientizare? Cum ar arăta viața ta?
 
Lucrurile nu se schimbă decât dacă noi le schimbăm!
 
Crede-mă pe cuvânt, singurul regret pe care îl vei avea dacă decizi să faci evaluarea DISC va fi că nu ai făcut-o mai repede.
Print