Raport de personalitate DISC

Avem stiluri de personalitate diferite și deseori intrăm în conflict cu cei care sunt „altfel”. (Sunt mulți „altfel” decât tine, nu-i așa?).

Îți imaginezi cum ar fi să poți comunica cu toți cei din jurul tău și să știi că ei au înțeles exact ce ai vrut tu să spui?

Cum ar fi relația ta cu partenerul de viață?

Cum ar fi ca la serviciu să știi cum să comunici și să obții promovarea dorită?

Dacă ai copii, cum ar fi să știi cum îi poți ajuta să facă alegerile corecte?

Cum ai putea folosi punctele tale forte în viața ta personală sau profesională?

Cum vei comunica cu ceilalți știind ce stil de personalitate au? Adică cum ar fi să comunici cu fiecare „pe limba lui”?

Personalitatea ta individuală influențează toate aspectele vieții tale.

 

Ce afli dintr-un Raport de personalitate DISC:

 • Stilul tău comportamental

 • Stilul tău de comunicare

 • Care sunt punctele tale forte

 • Cum poți rezolva mai bine problemele cu care te confrunți

 • Cum reacţionezi la schimbări și la presiune/stres

 • Cum rezolvi conflictele

 • Stilul de comunicare al celorlalți și cum să comunici cu ei

 • Cu cine eşti cel mai compatibil

 • POWER DISC – punctele tale forte în conducere (leadership) – unic

 • Stilul tău de lucru

 • Informații despre ariile ce pot fi îmbunătățite

 • Construirea unui plan de acțiune

OAMENII SUNT DIFERIȚI …

                                                               PREVIZIBIL DIFERIȚI.

Fiecare persoană pe care o întâlnești comunică diferit, are o motivație diferită și privește sarcinile și relațiile diferit. Când devii conștient de stilul de personalitate sau comportamental al celorlalți și de modul în care comunică, nu numai că știi la ce trebuie să te aștepți de la ei, dar știi, de asemenea, cum să te pregătești cel mai bine pentru a interacționa ce ei și să răspunzi adecvat pentru a crea o conexiune puternică.

Dacă vrei să afli dacă ești Dominant, Influent, Statornic sau Conștiincios sau o combinație dintre ele, Raportul de personalitate DISC conține 30 de pagini despre tine și modalități de interacțiune cu ceilalți. Mai mult, putem avea o sesiune de coaching în care discutăm raportul tău și stabilim un plan de acțiune.

Evaluarea se completează online prin cumpărarea unui cod unic și imediat ce răspunzi la cele 24 de întrebări în limba română vei primi raportul tău pe adresa de email.

 • Cum te percep ceilalți (MASCA).  Reflectă percepția ta despre cum crezi că se așteaptă alții să te comporți.
 • Răspunsul tău instinctiv la stres (NUCLEUL). Identifică modul în care cel mai probabil vei răspunde în condiții de stres sau tensiune. Aceasta este reacția ta instinctivă.
 • Modul în care percepi tu comportamentul tău tipic (OGLINDA). Mai este numit percepția de sine. Deși uneori ai putea să nu fii conștient de comportamentul pe care îl afișezi față de alte persoane, oglinda îți arată abordarea tipică.
 • Descrierea completă a stilului de personalitate, ca să poți vedea care sunt caracteristicile generale, să știi ce te motivează și care este mediul tău ideal.
 • Stilul tău de comunicare și anume ce îți dorești, care sunt cele mai mari frici, care sunt caracteristicile motivaționale, zonele de dezvoltare și sfaturi de comunicare, compatibilități cu celelalte stiluri.
 • POWER DISC. Punctele tale forte în 7 domenii – Influențare, Conducere, Creație, Perseverență, Relaționare etc. Dezvoltarea abilităților excelente de conducere este esențială atât acasă cât și la serviciu.
 • Vei afla stilul tău de lucru. Deși trăsăturile comportamentale DISC apar în fiecare zonă a vieții noastre, uneori ele ies la suprafață mai proeminent la locul de muncă. Așa că, această secțiune, te va ajuta să înțelegi mai bine modul în care acționezi la serviciu.

 

Cunoașterea stilului de personalitate DISC te ajută să te înțelegi profund pe tine însuți, pe membrii familiei, pe colegi și pe prieteni.

Folosind strategiile de comunicare DISC, relațiile tale se vor îmbunătăți.

De-a lungul carierei mele profesionale, am făcut mai multe teste de personalitate, credeam că-mi cunosc profilul personalității mele. Am vrut să-l mai fac o dată, știind că în timp, acesta se mai schimbă. Contextul pandemic actual, am zis că are o influență mică asupra mea, și totuși, am vrut să-l mai fac. Am ales testul D.I.S.C. și am ales-o pe Valerica Ciocioi. O idee foarte bună și o plăcere deosebită să-l discut cu ea, un om cald, metodic și foarte bine pregătit. Am înțeles cum să îmi valorific punctele forte și de ce sunt așa cum sunt - o combinație unică de procente, și...încă ceva... cum să-i înțeleg pe cei din jur și să comunic pe limba lor. Mă voi strădui să valorific tot ce am aflat despre mine, în cele treizeci și ceva de pagini de raport. Mulțumesc, Vali! Semnat
Un S (anonim)
„Draga Vali, Îți mulțumesc pentru sesiunea de interpretare a profilului meu DISC! A fost revelator!!! Mi-ai descifrat cu multă claritate toate "secretele" din DISC, aducând multe exemple veritabile, din viața reală, cum se pot identifica profilurile de personalitate DISC la protagoniștii din diverse emisiuni sau film și astfel să recunosc ușor oamenii cu care interacționez. Mă regăsesc în caracterizarea descrisă (SI). Am înțeles, cu ajutorul tău, mult mai bine, explicațiile oferite de DISC, din graficele rezultate (ex. sinele public; sinele privat; oglinda): - analogiile dintre ceea ce admir eu, cu cine rezonez (ex. Maica Tereza- cea care a influențat și fascinat cei mai mulți oameni), - cum cred că mă văd ceilalți și de ce; - cum reacționez la stres (aducând în față procedurile ca susținere, și controlul, adică si din "D"); - de ce sunt un bun ascultător și diplomată, om de echipă; orientată către oameni; manager participativ; dar și un bun părinte; - cu cine comunic cel mai bine și cum să comunic și cu ceilalți. Îți mulțumesc pentru sfaturile primite - de a avea imaginea de ansamblu a unor situații, de a nu mă concentra foarte mult pe detalii, și concentrare pe schimbările în comunicare; precum și pentru cartonașele primite, care vin în ajutor de a identifica și a mă adapta la celelalte personalități. Îți mulțumesc!!! Cu drag și recunoștință,”
C.S. - Manager Farma
Mulțumesc pentru sesiunea de coaching din pachetul DISC. M-a ajutat să conștientizez punctele mele forte precum și metodele prin care să mă dezvolt în direcția dorită. A fost o experiență inedită pe care o recomand tuturor!
M.C. - KAM Farma
Am fost reticentă că dintr-un test cu 24 întrebări, pot afla atâtea lucruri despre mine! Eu un C veritabil. Am înțeles de ce nu sunt cei din casă „normali” – că ei sunt doar diferiți de fapt și că nu toți vor să lucreze așa în detaliu ca mine. Dar cel mai mult mi-a plăcut că am aflat cum mă pot conecta cu cei dragi, cum să accept și alte puncte de vedere. Da, chiar e un raport serios! Mulțumesc!
I.C. - Manager FMCG
Știi că de când am făcut testul luna trecută mă uit altfel la colegii din echipă? Ai avut dreptate, dacă le zâmbesc ei sunt mai atenți la ce le cer să facă. Și acasă am început să petrec mai mult timp cu fiul meu. Vreau să fie mândru de tatăl lui! Vorbim.
V.S. - Director vânzări