Vrei o relație de cuplu fericită ACUM … sau aștepți „să treacă și asta”?

Văd asta tot timpul la oamenii care se luptă pentru relația lor care nu merge…

Se luptă în fiecare zi, sperând doar că „și asta o să treacă”…

Sperând că atunci când se trezesc a doua zi, lucrurile se vor aranja de la sine și această nouă zi, AZI, va fi mai bună decât IERI

Doar că iar vor fi dezamăgiți la sfârșitul zilei pentru că nimic nu s-a schimbat. Totul e la fel ca înainte.

Poate că au fost niște momente frumoase, pe ici pe colo și azi, dar au fost și multe supărări. A fost așa o confuzie… Parcă toată ziua ai mers pe coji de ouă din nou … având aceleași lupte OBOSITOARE despre aceleași subiecte epuizante… IARĂȘI.

Zile ca asta se adună, una peste alta, una peste alta. Și la sfârșitul fiecăreia, mergi la culcare gândindu-te: „Sper că mâine va fi mai bine, pentru că nu știu cât de mult o mai pot duce așa”.

Dar, după ce sute „de mâine va fi mai bine” ți-a ajuns până peste cap, vei începe să-ți pierzi speranța. Începi să te gândești: „Ei bine, este așa deoarece copiii nu dorm toată noaptea că sunt mici. Când vor începe să doarmă toată noaptea, lucrurile se vor îmbunătăți.

Sau te gândești: „La mine la serviciu este foarte stresant”. Sau „Jobul partenerului meu este foarte stresant. Când lucrurile se mai așază la locurile de muncă, toate se vor îmbunătăți.”

Iar și iar, bagi totul sub preș pentru că tu crezi că următoarea criză stă între tine și lucrurile „din ce în ce mai bune” din viața ta.

Chestia e că nu așa funcționează viața.

NICIODATĂ nu va veni ziua când viața va fi perfectă și fără stres.

Așadar, așteptând această zi magică în care „toate problemele tale au dispărut și nu vor mai apărea niciodată”, stai prizonier în propria ta viață.

Îți trăiești viața așa din inerție și nu te ajută asta deloc să fii mai fericit și să ai o relație armonioasă.

În plus, cine spune că atunci când un anumit factor de stres dispare viața ta se va îmbunătăți brusc? Este doar ceva ce ne spunem noi când am ajuns la fundul sacului de încercări ca lucrurile să meargă bine între noi și partenerul de viață.

Când ne găsim în această situație – în care speranța a murit, dar nu avem curajul pentru a face schimbări – majoritatea oamenilor cred în mod fals că au doar aceste două opțiuni, și gata:

1) Fă-i și tu viața mizerabilă până … până când copiii vor crește și vor pleca de acasă sau până când va apărea o altă circumstanță din exterior.

2) Sau adună-ți curajul și pleacă, și fii sigur că pe termen lung este ceea ce este mai bine pentru familia ta, partenerul tău sau pentru copii.

Dar poate nu îți dai seama că mai există de fapt o a treia opțiune, și aceasta este …

Rămâi și transformă totul, obținând în cele din urmă abilitățile și instrumentele de care ai nevoie și pe care nu le ai încă pentru a reconstrui relația voastră.

Fii DEDICAT acestei cauze și lucrurile se vor schimba. Vei ști sigur încotro o vei lua dar fără regrete.

Adevărul este că nimeni nu ne-a învățat niciodată cum să facem acest lucru … să ne conducem relațiile și gospodăriile noastre, să colaborăm, să ne aliniem cu visurile și așteptările celuilalt, să construim o relație de nezdruncinat și plină de iubire … TOATE astea în timp ce avem dorințe, și copii, și părinți, și serviciu sau afaceri personale.

Asta înseamnă că ne petrecem viața încercând să facem ceva ce nu știm să facem.

Nu este de mirare că totul se destramă !! Nu este de mirare că ne frustrăm și nu credem că este posibil să avem relația visurilor noastre!

Și asta pentru că suntem siguri că noi am făcut totul, că primul care trebuie să se schimbe este partenerul, că el… strică, aruncă, nu prețuiește, nu păstrează, nu ascultă, nu repară, cheltuie, se distrează, se plânge, pune presiune pe tine, te respinge și multe altele pe care le aud în cursurile mele.

Concluzia este că poți continua să te lupți – poți lupta întreaga ta viață dacă vrei în încercarea de a-l schimba pe celălalt și tot ce vei reuși va fi să obosești să mai speri și să te resemnezi și să alegi una din cele 2 variante despre care am vorbit mai sus.

Dar acum ai acces la instrumente și strategii care SALVEAZĂ RELAȚIA.

ACUM este momentul să profiți de această ocazie UIMITOARE …

Nu te întreba când este „mai convenabil” …

Nu te întreba când este „mai confortabil” …

Știi când….

ACUM.

Nu-ți fă iar speranțe „că va trece”.

Aștept un reply de la tine dacă vrei mai multe detalii (vali@valiciocioi.ro).