Secretul Unei Relații Armonioase

 

Din păcate, Relația ta de cuplu nu e pe drumul cel bun dacă nu faci un efort ACUM

 

Ar mai putea fi și alte întrebări, despre numele învățătoarei sau al jucăriei mult dorite din copilărie, despre dezamăgiri în iubire ale fiecăruia, despre prima bătaie la școală. Prietenii știu de ce😊😊

Poate că nu ați avut niciodată timpul sau instrumentele necesare pentru a vă cunoaște, pentru a-l asculta pe celălalt, pentru a-l susține în ceea ce face.

E timpul să îți amintești ce ți-a plăcut la el, ce v-a adus împreună, cum erați la începutul relației sau în ziua nunții voastre.

Am fost recent la o nuntă și DJ-ul a invitat toate cuplurile căsătorite pe ringul de dans pe melodia „Ți-am dat un inel”. Era cam toată lumea pe ring și în timp ce oamenii dansau el zice: „Dacă sunteți căsătoriți de mai puțin de un an, vă rog să părăsiți ringul”. Au plecat cam un sfert. Câteva clipe mai târziu, zice din nou „Dacă sunteți căsătoriți de mai puțin de 3 ani, vă rog să părăsiți ringul”.

Apoi cinci ani. Apoi zece. Cincisprezece. Douăzeci.

Mai eram doar 6 perechi și toată lumea ne aplauda. Douăzeci și cinci de ani strigă DJ-ul. Noi și cu 2 perechi. WOW!

Cincizeci. În cele din urmă a rămas doar un cuplu – bunicii miresei.

Dansul lor nu mai era în ritmul muzicii dar toată lumea aplauda. Oamenii râdeau și se întrebau. „WOW! Este incredibil. Cum au reușit atâția ani împreună?”

Și ne întrebau și pe noi de câți ani suntem împreună?

Cum am trecut proba timpului și suntem căsătoriți de 28 de ani?

De ce facem asta? De ce suntem impresionați de acești oameni? Ce îi face speciali? Și mai important care este secretul relației lor? Cum au reușit să rămână împreună atât de mult? Cu siguranță, unele dintre aceste căsătorii pe termen lung sunt rezultatul rezistenței și al perseverenței. Dar cei mai mulți dintre ei supraviețuiesc pe baza unei puternice prietenii conjugale.

 

Ce s-a întâmplat cu planurile voastre de viitor?

Cum ai putea să reconstruiești iubirea, să vă rezolvați problemele și să fiți mai puternici ca niciodată?

Asta, desigur, dacă îți dorești.

Când ați discutat ultima dată despre aspecte importante într-o relație, cum ar fi:

  • Valorile personale ale fiecăruia;
  • Ce fel de copilărie ați avut;
  • Cine v-a susținut/ajutat și cine nu;
  • Care a fost cel mai fericit moment de până acum;
  • Dar cel mai dificil moment din copilăria/viața voastră;
  • Ce vă place să faceți împreună sau separat;
  • Și altele…

 

Dacă nu îți faci timp pentru partener și pentru cea mai importantă relație din viața ta, RELAȚIA DE CUPLU, să nu te mire că așteptările tale sunt înșelate. Dacă nu știi ce gândește, și el nu știe ce gândești tu și faceți doar presupuneri despre anumite arii ale vieții în comun, nu e mirare că apar conflicte.

Deci marea întrebare este aceasta: Cum este posibil ca o singură persoană să poată transforma relația, să-și salveze căsnicia, să-și creeze dragostea de neclintit și să dezlănțuie pasiunea, să opună rezistență divorțului, fără a fi nevoie ca partenerul său „să urce la bord” și să facă acest lucru împreună? Aceasta este întrebarea pe care o primesc mereu de la participanții în programele mele și eu vă voi oferi răspunsul.

În perioada următoare vei primi pe email o câteva exerciții care să te ajute să schimbi abordarea în relație și să comunici mesajele fără teamă, fără riscul de a fi judecat sau a nu fi ascultat. Vei descoperi că relația va deveni și mai puternică.

 

Verifică emailul tău unde am trimis informații mai detaliate care te pot ajuta să ai o relație armonioasă.
Emailul vine de la vali@valiciocioi.ro

 

PS: Verifică și folderul Spam/Promotions
Uneori este posibil ca emailul să ajungă acolo.
Dacă a ajuns acolo, mută emailul de la noi, în Inbox și apoi răspunde la el cu un mesaj de confirmare de primire.

Print