Mulțumesc pentru răspunsurile tale !

Ai obținut următorul rezultat

Antreprenorii și managerii de pretutindeni vor echipe motivate, eficiente, cu grad mare de angajament în atingerea obiectivelor. Dacă asta s-ar întâmpla de la sine, nici nu ar fi nevoie de vreun manager.

Oamenii performează doar dacă managerii lor știu care e motivația fiecăruia.

De aceea e în fișa postului la „people management” scrie – bune abilități de comunicare, să recunoască adecvat performanța, retenția talentelor, să fie  capabil să dea feedback și să redreseze performanța slabă, să fie role model și să motiveze oamenii.

Cu cât reușești mai bine să corelezi acești factori, cu atât mai mare va fi nivelul de motivație al oamenilor din echipă. Acesta este un câștig pentru tine, pentru ei și pentru afacere.

Felicitări!!!

Cred că îți motivezi echipa foarte eficient! Totuși pentru a face acest lucru și mai bine te rog să ai planifici în continuare sesiuni de coaching cu oamenii, să-i asculți, să le delegi noi sarcini care să-i ajute să-și dezvolte punctele tari.

Există cu siguranță câțiva factori comuni în ceea ce privește motivația, cum ar fi salariile echitabile, condițiile de muncă decente, sentimentul de camaraderie cu colegii și o relație bună cu superiorul.

Abraham Maslow în studiile sale despre motivație a stabilit că  aceste aspecte nu sunt neapărat motivante în sine dar ele trebuie să fie prezente pentru a ne gândi măcar la creșterea motivației.

„Leadershipul înseamnă influență, nimic mai mult, nimic mai puțin. ”

Când oamenii te simt aproape, știu că-ți pasă de ei, ești de încredere sunt motivați să te urmeze.

Lucrez de 25 de ani cu echipe și în echipă. Am fost 15 ani Director de vânzări și de 7 ani sunt Trainer și coach de dezvoltare personală.

Am format lideri, manageri şi antreprenori și vreau să îți pun la dispoziție un sistem de leadership testat şi adaptat la nevoile și provocările tale.

Așa cum știi, secretul nu e să lucrezi mai mult – asta faci deja și nu mai ai timp pentru cei dragi, secretul este să lucrezi mai inteligent – SMART🎯

Tot ce trebuie să faci este să te programezi la o sesiune de Consultanță Business 1:1 și vom discuta în această întâlnire soluții practice pentru a avea o echipă motivată și implicată 100% și care să crească vânzările.

 

Locurile sunt LIMITATE👇️

Print