FELICITĂRI !

Ai obținut următorul rezultat

 

Cum să-ți influențezi partenerul ?

Cum să vorbești cu partenerul tău pe limba lui ?

Dincolo de modul de influențare a partenerului și cum să vorbești pe limba lui, în paginile următoare vom acoperi și o descriere a partenerului tău, astfel încât să obții o imagine mai clară despre care sunt calitățile cheie ale sale, pe ce se concentrează, motivația și temerile. Acest lucru îți va oferi un avantaj în anticiparea și pregătirea pentru discuții care duc la rezultatul dorit de tine.

 

 Cunoașterea acestui lucru va conduce la mai puțin stres și la o relație armonioasă în timp ce îl influențezi.
 
Dacă te apropii de un leu înfometat în același mod în care te apropii de un cățeluș drăguț ai putea fi rănit. La fel se întâmplă și cu oamenii. Când abordăm oamenii într-un mod greșit, mesajul nu ajunge la ei. Când abordăm oamenii așa cum trebuie abordați – adică pe limba lor, aceștia devin atenți, sunt deschiși și ne putem conecta cu ei.
 
Să începem cu descrierea partenerului tău pentru a-l înțelege mai profund.
 
Partenerul tău își folosește carisma și abilitățile de comunicare pentru a-i influența pe ceilalți către obiectivul lui. Este un bun influențator. El se simte cel mai bine atunci când este lipsit de constrângeri, are oameni în jurul lui. Iubitor de distracție și vioi, poate transforma orice situație într-o petrecere. Este extrovert. Poate fi cu adevărat șocat atunci când oamenii îl dezamăgesc sau profită de el, pentru că el niciodată nu se gândește la asta.
Puncte forte:
  • Prietenos
  • Vorbăreț
  • Adaptabil
  • Optimist
  • Încurajator
Cu toate acestea, multe dintre ideile lui nu trec niciodată de etapa de visare, deoarece tinde să înceapă foarte multe lucruri pe care nu le termină. Iadul pentru el este să trebuiască să facă același lucru din nou și din nou.
Ce nu îi place: 
  • Respingere
  • Să fie limitat, constrâns
 
Acum, că am acoperit o descriere mai largă a partenerului tău, să vedem cum să vorbești cu el pe limba lui pentru a-l influența și pentru a obține acordul/aprobarea acestuia.
  • Concentrează-te pe posibilități și soluții, nu pe obstacole. Atunci când comunici cu partenerul tău construiește un mediu prietenos. Vorbește despre ceva personal/plăcut înainte de lucrurile importante.
  • El este un povestitor minunat, așa că adoră poveștile. Dacă dorești să te asiguri că te ascultă, imaginează o poveste despre cum va fi el apreciat pentru ce ați făcut voi
  • Fii entuziasmat și complimentează-l.
  • Oferă-i posibilitatea de a-și verbaliza ideile și intuiția. Nu îl întrerupe.
Cum Comunici cu el:
Dacă aș fi în locul tău, așa aș vorbi cu partenerul tău:
„Sunt atât de încântat/ă să mă sfătuiesc cu tine. Tot ce am făcut  împreună, și tot ce fac eu merge mai bine doar datorită ție. Tu ești cel care merită toate laudele. Apreciez foarte mult că mă ajuți. Hai să vedem cum rezolvăm și asta!”. Asta îi place MAXIM!
Fie că discutăm despre viața personală sau despre viața profesională, creșterea și transformarea încep cu noi. Pentru a ajunge la destinație, trebuie să îți cunoști punctul de plecare și crede-mă, Raportul de personalitate DISC te ajută să faci acest lucru ca nici un alt instrument. Te ajută să te cunoști pe tine însuți, să îi cunoști pe ceilalți și să înțelegi modul în care te poți alinia cel mai bine cu ei.
 
Lasă-mă să îți spun puțin despre acest raport și cum te poate ajuta să realizezi ceea ce dorești mai repede decât pe cont propriu.
 
Raportul de personalitate DISC este un profil de 30 de pagini, cu o descriere despre tine mai bună decât ar putea face mama ta. 
Pe lângă faptul că afli combinația exactă între  Dominant, Influent, Statornic sau Conștiincios, vei găsi și:
  • 3 grafice care arată: – cum te percep alții – MASCA, cum reacționezi la stres – NUCLEUL și modul în care te percepi pe tine însuți – OGLINDA;
  • descrierea stilului tău comportamental;
  • descrierea stilului tău de comunicare;
  • stilul de comunicare al celorlalți și cum să te conectezi cu ei pe baza stilului tău și al lor;
  • înțelegi cum iau oamenii decizii în funcție de tipul lor de personalitate;
  • punctele tale forte în 7 domenii cheie de influență, creație, relaționare … etc.
Din zeci de oameni cu care am lucrat, fiecare dintre ei mi-a făcut o listă lungă cu beneficii și cum i-a ajutat aflarea propriului stil de personalitate în stabilirea sau îmbunătățirea relațiilor personale sau profesionale:
 
„Am claritate în direcția mea și un plan de acțiune pentru a ajunge unde mi-am propus.”- mi-a zis cineva.
 
Unde ai fi peste 1 an dacă ai avea claritate despre stilurile comportamentale ale altor persoane și dacă ai ști să comunici cu fiecare pe limba lui? Cum ar arăta viața ta personală și profesională? Cât de diferită?
 
Și unde ai fi dacă nu ai face aceste lucruri? Unde ai fi dacă ai rămâne la același nivel de conștientizare? Cum ar arăta viața ta?
 
Lucrurile nu se schimbă decât dacă noi le schimbăm!
 
Crede-mă pe cuvânt, singurul regret pe care îl vei avea dacă decizi să faci evaluarea DISC va fi că nu ai făcut-o mai repede.
Print