FELICITĂRI !

Ai obținut următorul rezultat

 

Cum să-ți influențezi managerul ?

Cum să vorbești cu managerul tău pe limba lui ?

Dincolo de modul de influențare a managerului și cum să vorbești pe limba lui, în paginile următoare vom acoperi și o descriere a managerului tău, astfel încât să obții o imagine mai largă despre care sunt calitățile cheie ale lui, pe ce se concentrează, motivația și temerile. Acest lucru îți va oferi un avantaj în anticiparea și pregătirea pentru întâlniri și discuții reușite.
Nu ar fi util să știi acest lucru înainte de a avea întâlniri și discuții importante cu managerul tău ? Cunoașterea acestui lucru nu va conduce la mai puțin stres și mai puțină anxietate în timp ce îl influențezi ?
 
Dacă te apropii de un leu înfometat în același mod în care te apropii de un cățeluș drăguț, ai putea fi rănit. La fel se întâmplă și cu oamenii. Când abordăm oamenii într-un mod greșit, mesajul nu ajunge la ei. Când abordăm oamenii așa cum trebuie abordați – adică pe limba lor, aceștia devin atenți, sunt deschiși și ne putem conecta cu ei.
 
Să începem cu descrierea managerului tău pentru a înțelege mai profund.
 
Managerul tău creează armonie în grupuri și oferă stabilitate prin atenția asupra nevoilor altora și felul de a duce lucrurile la bun sfârșit. El tinde să fie ușor de înțeles și să se înțeleagă cu toată lumea fără să atragă atenția asupra sa. Când alți oameni încearcă să schimbe sarcinile pentru a se potrivi așteptărilor, managerul tău se adaptează pur și simplu la ceea ce este și profită la maximum de el.
Deoarece se concentrează pe ceilalți, este atras de oportunități pentru servicii practice. De obicei, el preferă să lucreze într-o echipă, unde sârguința și consistența sa este neprețuită pentru a-și face treaba. Nu are nevoie de distincții publice, dar vrea să fie apreciat pentru contribuția sa. Deși introvert, este orientat către oameni.
Armonia și conectarea cu oamenii sunt motivatorii cheie pentru stilul său. Radarul lui este bine adaptat la modul în care fiecare cuvânt sau acțiune îi afectează pe ceilalți și utilizează aceste informații pentru a dizolva conflictele și a-i ajuta pe ceilalți să se înțeleagă.
Deși are emoții profunde, preferă să nu le arate. Este dificil să îl scoți din pepeni! De obicei este oarecum rezervat și greu poate fi citit de alții. După o conversație cu el, poți constata că te simți complet confortabil cu povestirile tale, dar ai aflat puțin despre ale sale.
Având o valoare ridicată pentru armonie, îl determină să meargă alături de cineva și ar prefera să fie rănit decât să te rănească sau să vorbească atunci când tu ai greșit. El tinde să adopte o postură pasivă în conflicte. Din păcate, interiorizarea conflictelor sale poate deveni în cele din urmă nesănătoasă și poate duce chiar la simptome fizice.
Schimbarea și asumarea riscurilor reprezintă o altă provocare pentru el. Preferința sa pentru stabilitate și securitate îl determină să amâne schimbările necesare sau să îi scape oportunitățile apărute în cale. Deoarece se mișcă în mod natural într-un ritm mai lent, are nevoie de timp pentru a înțelege motivele schimbării și pentru a se gândi la asta, pentru a se simți confortabil cu o nouă rutină.
Acum, că am acoperit o descriere mai largă a managerului tău, să vedem cum să vorbești cu el pe limba lui pentru a-l influența și pentru a obține acordul/aprobarea acestuia.
Atunci când comunică într-un grup, managerului tău îi place să gândească înainte de a vorbi și nu vrea să întrerupă, doar atunci când i se dă cuvântul. Este posibil să nu contribuie prea mult la o discuție. El prosperă în medii stabile, afirmative, în care oamenii sunt tratați onorabil.
Cum vorbești cu managerul tău, astfel încât să te asculte și să-l poți influența?
  • Realizează o conexiune personală – Stabilește o relație înainte să aștepți încredere. Concentrează-te mai întâi pe prietenie și apoi pe sarcini. Recunoaște-i aportul în munca depusă
  • Lasă-i timp de gândire – încetinește ritmul, fii mai lent, simpatic și arată apreciere pentru el ca persoană. Respectă-i punctele forte în organizarea sistemelor și acordă-i timp pentru planificare. Ai răbdare și oferă-te să ajuți ulterior.
  • Claritate – Oferă-i clarificări cu privire la sarcini și răspunde-i la întrebările „Cum să”. Când vrei să îi propui un proiect, vino cu obiective clare, proceduri și definește rolul său în planul general.
  • Concentrează-te pe colaborare – Întărește încrederea reciprocă și abordarea echipei. Colaborați la planificare, sisteme și tehnologie pentru a crea eficiență.
Dacă aș lucra în locul tău, așa aș vorbi cu managerul tău:
„Auzi, vreau să știi, chiar îmi pasă de tine și îmi pasă de proiect. Vom face lucruri grozave cu proiectul și vreau să te anunț că, dacă va exista vreun conflict în echipă, mă voi ocupa de el. Este important să avem armonie între oameni și să înțelegem că suntem ca o familie. Și dacă va apărea ceva, mă voi descurca cu asta.”  El ADORĂ să audă asta!
Este fascinant să analizăm cum și de ce comportamentul nostru este previzibil chiar dacă suntem atât de diferiți unul de celălalt. Și cât de ușor este să influențăm și să obținem acordul/aprobarea atunci când cunoaștem tiparele comportamentului celorlalți.
Suntem ființe sociale care se nasc cu anumite trăsături de personalitate, dar suntem influențați de mediul în care trăim și de mentorii pe care îi avem de-a lungul vieții.
Am discutat despre personalitatea managerului tău și despre cum să-l abordezi și să-l influențezi în funcție de stilul său.

 

Dar despre tine? Care este stilul tău de personalitate? 
Care ar fi impactul dacă tu te-ai cunoaște cu adevărat?
Ce ar fi dacă ți-ai cunoaște punctele forte și zonele de creștere?
Ce ar fi dacă ai lua imaginea ta de acum și ai avea un plan de acțiune pentru a te transforma în imaginea pe care ți-o dorești?
Fie că discutăm despre viața personală sau despre viața profesională, creșterea și transformarea încep cu noi. Pentru a ajunge la destinație, trebuie să îți cunoști punctul de plecare și crede-mă, DISC te ajută să faci acest lucru ca niciun alt instrument. Te ajută să te cunoști pe tine însuți, să îi cunoști pe ceilalți și să înțelegi modul în care te poți alinia cel mai bine cu ei.
 
Hai să îți spun puțin despre ce este DISC și cum te poate ajuta să realizezi ceea ce dorești mai repede decât pe cont propriu.
 
DISC este un instrument fantastic care te ajută să îți dezvolți următoarele domenii:
  • Îmbunătățești relațiile cu oamenii din jur.
  • Crești nivelul de conștientizare, astfel încât să te concentrezi asupra punctelor forte și să minimizezi impactul punctelor slabe și ale punctelor oarbe.
  • Înțelegi ce te motivează și ce îi motivează pe cei din jur.
  • Înțelegi cum iau oamenii decizii în funcție de tipul lor de personalitate.
  • Comunici eficient în echipa, organizația și comunitatea ta.
 
Adevărul este că acestea sunt doar câteva dintre beneficiile cunoașterii stilului tău comportamental pe care le poți afla prin completarea unui raport DISC Profil Personalitate.
 
Raportul DISC Profil Personalitate este un profil de 30 de pagini, cu o descriere despre tine mai bună decât ar putea face mama ta. Pe lângă cât sunteți de Dominant, Influent, Statornic sau Conștiincios, vei găsi și:
  • 3 grafice care arată: – cum te percep alții – masca;
  • cum reacționezi la stres – nucleul;
  • modul în care te percepi pe tine însuți – oglinda;
  • descrierea stilului tău comportamental;
  • descrierea stilului tău de comunicare;
  • stilul de comunicare al celorlalți și cum să te conectezi cu ei pe baza stilului tău;
  • mediul tău ideal de lucru în care poți aduce tot ce ai mai bun;
  • punctele tale forte în 7 domenii cheie de influență, creație și nu numai.
Din zeci de oameni cu care am lucrat, fiecare dintre ei mi-a făcut o listă lungă cu beneficii și perspective … dar a existat un lucru despre care fiecare dintre ei a spus: „Am claritate în direcția mea și un plan de acțiune pentru a ajunge la destinația dorită. ”
Unde ai fi peste 1 an dacă ai avea claritate despre tine, despre destinația ta, despre planul tău de acțiune?
Unde ai fi peste 1 an dacă ai avea claritate despre stilurile comportamentale ale altor persoane și dacă ai ști să comunici cu fiecare pe limba lui? Cum ar arăta viața ta? Cât de diferită?
Și unde ai fi dacă nu ai face aceste lucruri? Unde ai fi dacă ai rămâne la același nivel de conștientizare? Cum ar arăta viața ta?
 
Lucrurile nu se schimbă decât dacă noi le schimbăm!
 
Crede-mă pe cuvânt, singurul regret pe care îl vei avea dacă decizi să faci evaluarea DISC va fi că nu ai făcut-o mai repede.
 
Click pe butonul de mai jos și fă pasul de care ai nevoie pentru a îți duce performanța și rezultatele la nivelul următor!