Pentru Manageri și Antreprenori care vor PERFORMANȚĂ

Masterclass GRATUIT

TOP 3 greșeli din Managementul Echipei care duc la DEMOTIVAREA oamenilor

Învață cum să motivezi membrii echipei să fie mai responsabili și să ia decizii care conduc la rezultate, în mai puțin de 3 luni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Participă la MASTERCLASS și vei afla:

La final voi răspunde provocărilor pe care le ai în zona de managementul echipei, și vin cu soluții practice și dovedite că  uncționează pentru a avea o echipă motivată și performantă.

Înscrie-te și participă LIVE, ca să afli cum să-ți motivezi ECHIPA să aibă rezultatele pentru care Leadershipul tău este recunoscut.

Sunt Vali Ciocioi

Sunt antreprenor, Trainer, Business Coach și speaker în Programul Maxwell Leadership.

Experiența de peste 25 de ani în echipă și cu echipe mi-a adus dovada că dezvoltarea personală este cheia către excelență în leadership.

Cu o certificare internațională de Consultant în Analiză Comportamentală DISC de la People Keys SUA, ofer instrumentele și cunoștințele necesare pentru a înțelege și valorifica diferențele individuale de comportament. Acest lucru te va ajuta să comunici mai eficient, să-ți motivezi echipa, să conduci cu încredere și să optimizezi relațiile în fiecare aspect al vieții tale.

După o carieră de 15 ani ca Director de Vânzări la Pfizer România, am ales să-mi îndrept pasiunea către zona de training și dezvoltare personală. Experiența mea practică în business mă ajută să înțeleg provocările reale cu care te confrunți în carieră și să-ți ofer soluții testate pentru a le depăși.

Comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților la cursuri și structurarea materialului de training mă ajută să ofer participanților în programele mele sentimentul de siguranță și încredere.

În cei 8 ani de experiență de Trainer/Business Coach am dezvoltat și facilitat în jur de 200 sesiuni de training „in house” sau online cu manageri și antreprenori, pe teme diverse: vânzări, comunicare eficientă, analiză tranzacțională, leadership, managementul timpului, managementul conflictului, formarea sau dezvoltarea echipelor, team building, etc. 

Am peste 2300 de sesiuni de consultanță business one-to-one în care ajut oamenii, ca mine și ca tine, să se dezvolte pe plan personal și profesional și să-și atingă obiectivele propuse.

Sunt invitată ca speaker la Conferințe sau la emisiuni TV. 

Dorești să-ți atingi adevăratul potențial, să îți dezvolți abilitățile de leadership și să înveți să comunici mai eficient cu echipa ta? Te pot ghida în această călătorie.

Dacă pentru tine sunt importante cele de mai sus, promit că merită să participi la Masterclass. Vei afla cum poți avea rezultate doar prin câteva schimbări de gândire și acțiune în modul de interacțiune cu echipa. Sunt strategii dovedide în marile organizații cu care lucrez.

Ce spun managerii și antreprenorii despre programele mele

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Înscrie-te și tu acum și fă schimbarea pe care o tot amâni!

Vreau o echipă MOTIVATĂ și PERFORMANTĂ

Învață cum să motivezi membrii echipei să fie mai responsabili și să ia decizii care conduc la rezultate, în mai puțin de 3 luni