Masterclass GRATUIT

Pentru Antreprenori și Manageri:

Descoperă cum să-ți motivezi ECHIPA să se implice 100% în obținerea PERFORMANȚEI, folosind strategii dovedite de LEADERSHIP

Învață să aplici tehnici motivaționale ca să determini oamenii să fie mai responsabili și să ia decizii care duc la rezultate, în mai puțin de 3 luni

Participă la MasterClass și vei afla:

  • Modalități concrete de motivare a echipei tale și de reducere a fluctuației de personal.

 

  • Cum să dezvolți o echipă în care oamenii te ascultă și respectă procedurile interne.

 

  • Strategii și tactici practice pentru a dezvolta o echipă care se bazează pe încrederea reciprocă, care livrează rezultate remarcabile.

 

  • Pași esențiali în comunicare pentru a construi relații solide cu echipa, clienții, superiorii  și partenerii de viață.
 •  
  • Cum să ajuți oamenii din echipa ta să lucreze în zona punctelor lor forte.

 

  • Care sunt competențele transferabile ale oamenilor tăi care contribuie la creșterea performanței.

 

  • Cum să potrivești stilul tău de leadership pe nivelul de dezvoltare al oamenilor tăi.

 

  • Ce important este să știi cum să dai un Feedback constructiv.

 

  • Cum să crești angajamentul și productivitatea echipei fără să lucrezi mai mult decât până acum.

 

  • Cum să obții rating ridicat din partea clienților.

 

  • Cum să devii liderul care construiește o echipă de SUCCES.

 

 • La final voi răspunde provocărilor pe care le ai în zona de managementul echipei, și vin cu soluții practice și dovedite că funcționează pentru a avea o echipă motivată și performantă.

Înscrie-te și participă LIVE, ca să afli cum să-ți motivezi ECHIPA să aibă rezultatele pentru care Leadershipul tău este recunoscut.

Sunt Vali Ciocioi

Sunt antreprenor, Trainer și Coach de dezvoltare personală și membru în Programul de Mentorship – Maxwell Leadership unde sunt și speaker. 

Deoarece programele pe care le livrez sunt experiențiale, aveam nevoie de un instrument validat care să ajute oamenii în a-și atinge potențialul de dezvoltare, și așa am devenit Consultant în Analiză Comportamentală DISC cu certificare internațională People Keys SUA.  

Experiența de peste 25 de ani în echipă și cu echipe mi-a adus dovada că fără dezvoltarea oamenilor nu poți fi un LIDER de succes 

După 15 ani ca Director de vânzări la Pfizer România, am ales zona de training/learning ca o urmare firească a dezvoltării personale dar și pentru a face ceva cu ceea ce știu – să motivez echipe întregi.  

Provocarea zilnică ca trainer la Synevo sau în cursurile open cu manageri din diferite industrii mă pune în situații reale de business, cu provocările pe care ei și echipele lor le au. 

Doar comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților la cursuri și structurarea materialului de training mă ajută să ofer participanților în programele mele sentimentul de siguranță și încredere. 

În cei 7 ani de experiență de Trainer/Coach am dezvoltat și facilitat în jur de 200 sesiuni de training „in house” sau online cu manageri și antreprenori, pe teme diverse: vânzări, comunicare eficientă, analiză tranzacțională, leadership, managementul timpului, managementul conflictului, formarea sau dezvoltarea echipelor, team building, etc. 

Am peste 2000 de sesiuni de consultanță business one-to-one în care ajut oamenii, ca mine și ca tine, să se dezvolte pe plan personal și profesional și să-și atingă obiectivele propuse. 

Sunt invitată ca speaker la Conferințe sau la emisiuni TV. 

Dacă pentru tine sunt importante cele de mai sus, promit că merită să participi la Masterclass. Vei afla cum poți avea rezultate doar prin câteva schimbări de gândire și acțiune în modul de interacțiune cu echipa.

Ce spun managerii și antreprenorii despre programele mele