MASTERCLASS GRATUIT

Cum să transformi

CEARTA în DIALOG

2 FEBRUARIE, ora 19:00

Rețeta  D.E.D.I.C.A.T.

 • Te întrebi de ce nu mai merge relația ta de cuplu?
 • Ce să faci să fiți iar cei mai buni prieteni?
 • Cum să transformi relația ta de cuplu prin Rețeta D.E.D.I.C.A.T. ?
 • Află cum să accesezi iubirea în relația ta de cuplu.

Câte cupluri știi care se chinuie ani de zile, își distrug sănătatea fizică și psihică și poate chiar au copii al căror viitor este nesigur doar pentru că oamenii nu știu cum să comunice?

Institutul Național de Statistică (INS) spune că în România scade numărul căsătoriilor iar numărul divorțurilor crește. 1 din 4 cupluri au divorțat în 2020. Adică 23.000 de divorţuri la nivelul ţării. Un număr similar cu 2019 şi asta chiar după 20 de ani de căsătorie.

Cum se ajunge aici? Sunt multe motive. Fiecare cuplu le are pe ale lui.

Conform INS, în România anual peste 20.000 de copii sunt implicați în procese de divorț.

Nu vrei să fii o cifră în această statistică.

Sigur că mai bine un divorț funcțional decât o relație disfuncțională.

În 2020 se vorbea mult despre asta:

„După 25 de ani, Jeff Bezos şi soţia o iau pe drumuri diferite“, „Şeful Amazon poate pierde jumătăte din avere“ sau mai simplu „Jeff Bezos divorţează“ au fost titlurile care au împânzit presa internaţională. „După o lungă perioadă de căutare a iubirii şi o încercare de separare, am decis să divorţăm şi să continuăm ca prieteni“, a declarat cuplul pe Twitter. Divorţul nu ar trebui să fie o ştire; divorţul celui mai bogat om din lume e însă cu siguranţă o ştire. Pentru noi ceilalţi e doar DURERE.

Întrebare: Cum să ai tu o relație pe termen lung bazată pe respect și iubire ca să nu fii o cifră din această statistică?

Răspuns: participă la Masterclass și vei afla Rețeta D.E.D.I.C.A.T. prin care înveți să rezolvi conflictele și să ai relație armonioasă cu partenerul de cuplu.

O relaţie nu se construieşte într-o zi, se construieşte zi de zi?

Ai auzit în jurul tău discuţii de genul:

Petrina spune în timp ce se ridică furioasă: „Nu asta am vrut să zic despre ce s-a întâmplat? Este adevărul și tu știi asta. Ești prea încăpățânat ca să recunoști asta!”

Petru răspunde: „Nu s-a întâmplat așa deloc. De ce zici asta? EU am dreptate, TU te înșeli. Trebuie să recunoști! ”

Îți sună cunoscut?

Și Petrina și Petru au dreptate, din modul lor unic de a fi. Deși fiecare dintre ei ar vrea să știe… „Cine are dreptate? Ea sau el? ”

Vom vorbi în Masterclass despre aceste paradigme, acel mod prin care fiecare dintre noi percepe realitatea, lucrurile din jur.

Asta e cea mai frecventă problemă în timpul conflictului: partenerii se văd unul pe altul mai degrabă ca dușmani pe viaţă decât ca parteneri de viaţă. Se învinovățesc reciproc pentru problemele lor din relație, ceea ce este distructiv pentru legătura lor emoțională și asta duce la mai multe resentimente și chiar la despărțire.

Ce vei afla în Masterclass?

 • Descoperi ce stil de personalitate are partenerul.
 • De ce e important să îți crești încrederea în tine.
 • Care sunt cei 4 piloni ai „Dramei” și cum să nu îi pui la baza relației voastre.
 • Mai există iubire și admirație în relația voastră?
 • 3 pași să rezolvi conflictele și să transformi relația.
 • Care este atitudinea corectă în viață.
 • Ce bariere în comunicare aveți și antidotul lor.
 • Economisești timpul pe care l-ai pierde să cauți aceste informații singur.
 • Ai acces la informație foarte valoroasă GRATUIT.
 • Ce faci când voi doi sunteți diferiți.

Dacă relația e importantă pentru tine, vei găsi o cale. Dacă nu este importantă vei găsi o scuză.

Acest Masterclass este pentru tine dacă:

✔️ Simți că nu primești atenție și apreciere.

✔️ Ești deseori jignit cu vorbe urâte care te dor.

✔️ Ți se reproșează mereu relațiile din trecut.

✔️ Relația merge rău, dar copiii vă țin împreună.

✔️ Nu ai încredere în partener și invers.

✔️ Sunteți foarte critici unul cu celălalt.

✔️ Uneori simți că ești singur în relația voastră.

✔️ Nu ești înțeles și te ignoră total indiferent ce spui sau fac.i

✔️ Trăiești cu teama să nu îl superi cu ceva.

✔️ Simți că așa nu mai poți să trăiești.

Ce spun cei care au participat la edițiile trecute
Eram într-un moment de cotitură în relația mea de cuplu, Vali, tu ai fost colacul meu de salvare și mentorul meu. Mi-ai deschis ochii și mintea pentru a vedea și a înțelege că nu există relația perfectă și nici o rețetă magică pentru a repara ce s-a stricat în decursul anilor, ci de a încerca printr-o comunicare eficientă să ne înțelegem nevoile, aplicând strategii pe care tu ai știut atât de bine să mi le explici. Ai reușit să-mi aduci claritate asupra unor aspecte legate de tipul de personalitate al fiecăruia dintre noi.

Tot programul D.E.D.I.C.A.T. și exercițiile pe care mi le-ai propus săptămânal au fost motivaționale și cu ajutorul lor am retrăit amintirile frumoase petrecute alături de soțul meu, pe care le pitisem undeva în adâncul sufletului, fiindcă eram preocupată de tot ce mă nemulțumea, fără a înțelege și nevoile lui. Acest program, a fost un program care m-a ajutat enorm, iar tu vei rămâne mereu o persoană dragă sufletului meu Ești o persoană minunată, dedicată în ceea ce faci și valoroasă pentru mine. Îți mulțumesc cu recunoștință Vali!
Marina
Mulțumesc pentru șansa minunată pe care am avut-o parcurgând acest test. Dacă ar fi să fac o analogie, testul de personalitate DISC e chiar un DISC PERSONAL, un disc pe care îl "arunci" înaintea ta, pentru a-ți anunța prezența, pentru a-ți contura drumul... pentru a da ocazia unui coechipier înscris în "cursa vieții", să îl ridice, să îl observe atent, să interacționeze cu el, să vrea să parcurgă "informația" înscrisă pe el... Noi toți suntem înzestrați cu „DISC”-uri diferite,... dar, nu-i așa, ce folos să îl asculți de unul singur, când "muzica" lui e important să fie auzită și înțeleasă nu doar de tine (în primul rând), dar și de partenerul de viață? Și cât de frumos e atunci când, ascultând atâtea și atâtea „DISC”-uri în jurul tău, poți înțelege mesajul fiecăruia și ei îl pot înțelege pe al tău? Ce lume mai bogată în sensuri am avea atunci, și mai armonioasă, prin creșterea nivelului de înțelegere? Acesta este DISC:
Descoperă și Tu
Intenția și
Stiința din spatele fiecărui
Comportament
Adina

Cine este Vali Ciocioi:

 • Master Trainer, Speaker, Life COACH
 • Consultant în Analiză Comportamentală
 • Certificat Internațional The John Maxwell Team
 • Consilier Dezvoltare Personală

 

De profesie farmacist lucrează de 24 de ani cu oameni și pentru oameni. Din 2007 pasionată de dezvoltarea personală și știința comunicării. Susține seminarii și cursuri pe aceste teme.

Cele mai mari împliniri sufletești au venit când a înțeles că atât pe plan personal cât şi profesional la baza relațiilor umane stă ….comunicarea.

Relațiile fericite nu apar de la sine. E nevoie de DOI oameni care construiesc împreună, nu care se luptă pentru supremație.Nu e vorba de noroc sau de zodie, e vorba despre a vă cunoaște mai bine, e despre a fi congruență între vorbe și fapte, e despre a consolida încrederea, e despre a comunica chiar dacă nu vă vorbiți de trei zile☹☹

O relație nu se construiește într-o zi, se construiește zi de zi!

Mărturie stă relația cu soțul ei de peste 30 de ani.

În cei peste 6 ani ca Trainer/Coach a lucrat cu sute de persoane și a realizat că în spatele succesului oricărei persoane stă relația de cuplu.

A întâlnit situații în care oamenii nu se puteau concentra pe sarcinile de la serviciu din cauză că acasă erau precum câinele și pisica sau chiar mai rău, sau dimpotrivă unii au rezolvat sarcini foarte complicate de la job și au fost promovați datorită faptului că acasă aveau susținere și înțelegere din partea partenerului.

Și pentru femei și pentru bărbați, o relație împlinită și fericită acasă asigură succesul în plan profesional.

Misiunea sa este să ajute oamenii să aibă relații de cuplu fericite și să îi însoțească în acest proces al transformării.