Ghid GRATUIT

STRATEGII eficiente pentru MOTIVAREA ECHIPEI

Ce Te Împiedică să Ai o Echipă Extraordinar de Motivată și Performantă?

Ce vei afla din acest GHID:

  • Factorii motivatori pentru oamenii din echipa ta.
  • Cum să aplici tehnici motivaționale dovedite.
  • Cum să câștigi încrederea și respectul oamenilor.

Cu cât managerul echipei știe să identifice mai bine factorii motivatori ai fiecărui membru, să-l asculte și să-i înțeleagă nevoile, cu atât va ști ce strategie să aplice pentru a câștiga cu oamenii, pentru a avea performanță cu echipa.

Nevoile angajaților s-au schimbat în ultimii ani. Urmărirea unei cariere cu orice preț nu este obiectivul principal al tuturor angajaților, la fel cum nici obținerea celui mai mare salariu. Pentru unii contează mai mult aprecierea, pentru alții comunicarea și alții pot fi motivați dacă au un program de lucru flexibil.

Sunt câteva acțiuni pe care orice manager sau antreprenor le poate face pentru a crește gradul de implicare și motivația oamenilor. 

  1. Comunică în mod deschis și onest.
  2. Întreabă, ascultă și obține acordul oamenilor.
  3. Stabilește obiective de dezvoltare pentru fiecare membru.
  4. Dă feedback constructiv ori de câte ori e nevoie.
  5. Descoperă care sunt obstacolele cu care se confruntă. 

Ghidul te ajută să aplici tehnici motivaționale specifice și să-ți dezvolți abilitățile de leadership.

Descarcă GHIDUL și vei afla cum să ai o ECHIPĂ motivată și implicată 100% în obținerea performanței.

Sunt Vali Ciocioi

Sunt antreprenor, Trainer și Business Coach, membru în Programul de Mentorship – Maxwell Leadership unde sunt și speaker. 

Deoarece programele pe care le livrez sunt experiențiale, aveam nevoie de un instrument validat care să ajute oamenii în a-și atinge potențialul de dezvoltare, și așa am devenit Consultant în Analiză Comportamentală DISC cu certificare internațională People Keys SUA.  

Experiența de peste 25 de ani în echipă și cu echipe mi-a adus dovada că fără dezvoltarea oamenilor nu poți fi un LIDER de succes. 

După 15 ani ca Director de vânzări la Pfizer România, am ales zona de training/learning ca o urmare firească a dezvoltării personale, dar și pentru a face ceva cu ceea ce știu – să motivez echipe întregi.   

Angajații pot avea toată expertiza din lume, dar, dacă nu sunt motivați, este puțin probabil să își atingă adevăratul potențial.

Comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților la cursuri și structurarea materialului de training mă ajută să ofer participanților în programele mele sentimentul de siguranță și încredere. 

În cei 7 ani de experiență de Trainer și Business Coach am dezvoltat și facilitat în jur de 500 sesiuni de training „in house” sau online cu manageri și antreprenori, pe teme diverse: vânzări, comunicare eficientă, analiză tranzacțională, leadership, managementul timpului, managementul conflictului, formarea sau dezvoltarea echipelor, team building, etc. 

Am peste 2000 de sesiuni de consultanță business one-to-one în care ajut managerii și antreprenorii să se dezvolte pe plan personal și profesional și să-și atingă obiectivele propuse. 

Sunt invitată ca speaker la Conferințe sau la emisiuni TV. 

Te aștept în programele mele!